GEA GASINSTAL SRL

Despre noi

Firma autorizata ANRE pentru instalatii gaze naturale

Firma autorizata pentru proiectarea si executia instalatiilor de racordare la sistemul de distributie gaze natural si a instalatiilor de utilizare gaze naturale

Gea Gasinstal S.R.L.. este o societate cu capital integral romanesc autorizata de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ( A.N.R.E. ) si agreata de S.C. DISTRIGAZ SUD S.R.L.

MISIUNEA NOASTRA…

Succesul firmei noastre depinde de o continua imbunatatire a serviciilor pe care le oferim, iar din acest motiv dezvoltam în mod constant procesele noastre tehnico-economice pentru a oferi servicii de prima clasa, in stransa legatura cu Dumneavoastra.
In ceea ce priveste dotarea tehnica, Gea Gasinstal S.R.L. s-a preocupat permanent de achizitionarea de echipamente, aparate şi materiale nepoluante, cu calitati tehnice superioare din punct de vedere al sigurantei în exploatare si al fiabilitatii iar datorita profesionalismului de care dam dovada impreuna cu inginerii nostri autorizati oferim fiecarui potential client cele mai bune solutii rezultate din atentie si responsabilitate de inalta calitate.

Incheierea unui contract cu societatea noastra reprezinta in primul rand indeplinirea tuturor nevoilor impuse, urmand ca serviciile noastre sa asigure calitate, promptitudine, seriozitate si nu in ultimul rand preturi accesibile pentru fiecare beneficiar in parte.
Indiferent ca este vorba de proiectare autorizata instalatii de gaze, termice sau sanitare cu noi puteti face primul pas catre o viata mai relaxata apeland la noi!

Datorita unei pregatiri ireprosabile si experientei acumulate de-a lungul timpului Gea Gasinstal S.R.L. ofera proiectarea si/sau executia unor largi categorii de lucrari dupa cum urmeaza:

  • Instalatii racordare gaze naturale;
  • Instalatii utilizare gaze naturale;
  • Verificari si Revizii instalatii utilizare gaze naturale;
  • Instalatii termice;
  • Incalzire prin pardoseala;
  • Incalzire tuburi radiante;
  • Instalatii sanitare;
  • Instalatii apa – canal.

Autorizații Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE)

Certificări ISO